Veszélyhelyzetben is hatékonyan működünk

Utolsó módosítás: 2020. április 08.

Az Eszterházy Károly Egyetem a koronavírus miatt kialakult helyzetben is a lehető legnagyobb hatékonyságú működésre törekszik.

 

A Neveléstudományi Doktori Iskolában több doktori cselekmény is a végső fázisába jutott március elejére, így az Egyetem vezetősége és a Doktori Iskola vezetése úgy döntött, hogy különleges eljárásrend szerint, online videókonferencia keretében valósítja meg a két doktori védést. Ebben a törekvésükben a fenntartó támogatását is élvezték.

2020. március 28-án 9.30-tól Gortva János, 2020.04.08-án 13.30-tól pedig Könczey Réka doktori védésére került sor. Mindkét eseményt élőben közvetítettük a Youtube videómegosztó portálon is. A védések felvételei megtekinthetők a videómegosztón.

Az eseményeken - a szokásainknak megfelelően - az ország kiváló tudósai szerepeltek a Bíráló Bizottságban. Mindkét jelölt színvonalas előadást tartott és meggyőző módon védte meg értekezését, így a bizottságok javasolták részükre a PhD-fokozat odaítélését.

A bizottságokról és értekezésekről a következő linkeken olvashatnak:

Gortva János doktori védése

Könczey Réka doktori védése


Külön köszönet illeti a két doktori védés magas színvonalú technikai lebonyolításáért az Informatikai Igazgatóság és a Líceum Televízió munkatársait, akik megfeszített munkával biztosították a technikai feltételeket.


Gratulálunk a doktorjelölteknek és témavezetőiknek, aki Könczey Réka esetében Dr. Pajtókné Dr. habil. Tari Ilona, Gortva János esetében pedig Kovácsné Dr. habil. Nagy Emese volt!


< Vissza