Dokumentumok a Doktori Iskola történetéből

Utolsó módosítás: 2020. szeptember 16.

A Neveléstudományi Doktori Iskola mindig törekedett arra, hogy alapkoncepcióját és programját a hallgatók és a szélesebb közvélemény megismerje. Az alábbiakban közreadjuk azokat a dokumentumokat, amelyek e törekvésünk nyomán születtek.

Az alábbi dokumentumok segítségével végigkövethető a Doktori Iskolánk 8 tanévének története. A Neveléstudományi Doktori Iskola egy iskolaközeli tudományos műhely, amely folyamatosan alkalmazkodik a kor kihívásaihoz, ennek megfelelően rugalmasan változott az évek alatt, de változékonyságában az állandóságot képviselte. Professzori karunkban számos országosan és nemzetközileg is elismert szaktekintély van, akik közül sokan a kezdetektől részt vesznek a munkánkban. 

 

A 2019 tavaszán készített leporellónk megjelenése óta törzstagjaink száma tovább bővült, új, elfogadott törzstagunk lett Prof. Dr. Hoffmann Miklós egyetemi tanár és Dr. habil. Ugrai János egyetemi docens. 2020 folyamán pedig meg fog történni a programszerkezet további finomítása, az új elvárásokhoz és körülményekhez való igazítása.

2020 tavaszán újabb törzstagokkal bővült az NTDI csapata. Három régi oktatónk, Kovácsné dr. habil. Nagy Emese, Lengyelné dr. Molnár Tünde, és Dr. Pajtókné dr. habil. Tari Ilona mondott igent a törzstagi felkérésre. Új leporellónkon már ők is szerepelnek. 

 

A Neveléstudományi Doktori Iskola bemutatkozó prospektusa - 2012

 

A Neveléstudományi Doktori Iskola bemutatkozó leporellója - 2019 tavasz

 

A Neveléstdományi Doktori Iskola bemutatkozó leporellója - 2020.

 

A Neveléstudományi Doktori Iskola PR filmje - 2015 

https://youtu.be/Gok2eM8xC90


< Vissza